STAFI

Inovacion dhe Eksperiencë për një Standard të padiskutueshëm
Historia e Perfect Dent nis shumë vite më parë në Institutin I.P.S.I.A, San Benedetto del Tronto, Itali, ku ideuesi dhe themeluesi i Perfect Dent, përfundoi studimet për teknik dentar. Pasi u kthye kishte një qëllim, të sillte standardin dhe zhvillimin teknologjik botëror të dentistrisë, në Shqipëri.

Që prej asaj kohe e deri më sot shumë gjëra kanë ndryshuar. Ne jemi rritur, duke krijuar një emër të konsoliduar në fushën e dentistrisë. Me një staf të përkushtuar prej 10 punonjësish dhe me një laborator modern, krenohemi me rrugëtimin e deritanishëm të Perfect Dent.

Por pas dhjetë vitesh diçka nuk ka ndryshuar. Dedikmi, konsistenca dhe shërbimi korrekt. Themelet tona janë ndërtuar nga serioziteti për punën dhe respekti për klientin. Këto vlera pasqyrohen në çdo hap të punës sonë.

Misioni i Perfect Dent është vendosja e një standardi të lartë në këtë fushë, ku puna e mirë dhe e ndershme prej tashmë një dekade të na diferencojë nga të tjerët.

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration