All on 6 Maksil Mandibul

All on 6 Maksil Mandibul

Maksila All on 6 mbi implante Megagen

Mandibula All on 6 mbi implante Root

Strukturë Peek e prodhuar në lab

Kurora dhe ura zirkoni të cementuara mbi strukturë

Ngjyra e zirkonit A1

Ngjyra e gingivës G22/G23

Cfarë pret ?!

Na shkruaj në e-mail/whatsapp ose na kontakto në numrat tanë celular!

Ti ZGJEDH, ne ZGJIDHIM! 🫵

🌐 perfectdent.al

📞 +355692771717

📞 +355694044887

📧 digital@perfectdent.al

📍 Përballë Kopshtit Botanik, Tiranë

Mandibula Strukturë Peek + Zirkon/ Implanti Root

Mandibula Strukturë Peek + Zirkon/ Implanti Root

Maksila Strukturë Peek + Zirkon/ Implanti Megagen

Maksila Strukturë Peek + Zirkon/ Implanti Megagen